11.30
D2-05, Liiton aluesarja

Cobrat D2-05 - Pypo  5 - 5

Haapavesi

Kotijoukkue aloitti pelin hyvällä liikkeellä ja syöttöpelillä. Ensimmäinen maali kirjattiin kotijoukkueelle ajassa 1.46. Vastustaja teki kuitenkin tasoitusmaalin ajassa 5.05. Peliä pelattiin tasaisesti molempiin maaleihin ja ajassa 14.02 peli olikin tasan 3-3. Kotijoukkueella ei maalinteko onnistunut hyvistä paikoista ja lukemat säilyivätkin erän loppuun asti.

Toinen erä jatkui samoin kuin ensimmäinen erä, kotijoukkueella oli useita hyviä maalitilanteita, mutta maalinteko ei tänään onnistunut. Joukkue johti kuitenkin peliä 5-4 ajassa 46.21, mutta vastustaja pääsi maalintekoon ihan loppuminuuteilla ja peli päättyi tasalukemiin 5-5. Sarjapisteet jaettiin, tehokkaammalla viimeistelyllä oli hyvä mahdollisuus voittoonkin.

7. Hermes Sininen

Seuraava kotipeli pelataan 14. lokakuuta lauantaina klo.16.00 Oulaisissa. Vastustajaksi tulee Nivalan Cowboys.