E1 Joukkueelle pronssia Käenpesäturnauksesta
Julkaistu: 03.04.2017 00.00

E1 Joukkueelle pronssia Käenpesäturnauksesta


Cobrat osallistui Käenpesäturnaukseen Ylivieskassa 1.-2.4.2017, turnaus oli tarkoitettu AA-tason joukkueille. Turnauksen peliaika oli 2*15min kokonaispeliaika kuitenkin max.45min. Turnaus alkoi joukkueemme osalta lauantaina aamulla klo.8.00, Cobrien ensimmäinen vastustaja oli YJK Red, peli alkoi kotijoukkueelta reippaasti, ja pelikellon näyttäessä 02:34 Cobrat johti peliä jo 3-0, Ylivieska pääsi kuitenkin pian peliin mukaan, ja pelikellon ollessa 13:47 peli oli jo tasan 3-3. Cobrat kuitenkin pitivät oman pelinsä sisukkaasti, hyvällä liikkeellä, syöttelyllä, ja tekivät vielä yhden maalin eikä vastustaja enään päässyt tasoittamaa, loistavasti pelanneen maalivahtimme Olavin ansiosta saimme aloituspelistämme täydet pisteet. Vastustajan maalivahdin torjunnat oli 37.

Toinen pelimme alkoi klo.13.00, vastustajana oli JHT, joukkueemme peli ei ollut yhtä liikkuvaa kun aamulla joten peili päättyikin tasalukemin 1-1.

Kolmannen pelin vastustaja oli RJK, peli oli erikoinen, olimme vastustajan maalilla halliten peliä, mutta kiekkoa emme saaneet vastustajan maaliin asti ja hävisimme pelin 1-2. Pelissä vastustajan maalivahdilla oli torjuntoja 27, meidän maalivahdilla 12.

Lauantain peleistä selvitimme tiemme neljän parhaan joukkoon.

Välierissä sunnuntaina klo.10. vastustajaksi tuli YJK Green, emme päässeet peliin mukaan kunnolla ja hävisimme pelin 1-4.

Pronssipeli alkoi klo.14. Vastustajaksi tuli JHT, lähes 9min pelattiin ilman maaleja kunnes vastustaja pääsi tekemään pelin aloitusmaalin peliajassa 08:41, kahdeksan minuuttia pelattiin maaleitta kunnes joukkueemme pääsi tekemään kaksi maalia, ja johdimme peliä 2-1, kolme minuuttia myöhemmin vastustaja tuli kuitenkin tasoihin. Peliajan päättyessä kokonaisaikaan 45 min. Voittomaalilaukauksella ratkaistiin pronssimitalli, vastustajan aloittaessa laukaukset maalivahtimme Santeri ei mennyt vastustajan kynäilyyn ja antoi Tuukalle mahdollisuuden ratkaista pelissä voitto kotiin, yläpesä soi ja Cobrat pääsivät nauttimaan pronssimitallista! Joukkueen mitallisarja sai jatkoa.Turnaus oli joukkueemme kauden päätösturnaus, tästä on hyvä jatkaa.

Turnaus oli erinomaisen tasainen, ja yleisö saikin nauttia viikonlopunajan mahtavista jääkiekkopeleistä.

Cobrien joukkueen kokoonpano;

Hanhela Anni, Aho Julius, Erhamo Niklas (Haapavesi), Hamari Daniel, Laulumaa Simo, Mämmelä Tuukka, Ollila Ville, Perkkiö Santeri MV, Pyy Olavi MV, Saaranen Elias (Haapavesi), Sipilä Arttu, Törmäkangas Kasperi,

Poissa kokoonpanosta; Salow Samuli, Prittinen Ville

Turnauksen sijoitukset

1. Peliacans 2000

2. YJK Green

3. Cobrat

4. JHT

5. YJK Red

6. RJK

7. Kiekko Oulu

8. Nurmeksen Sepot

Käenpesäturnauksen sivut;

http://www.gameresultsonline.com/yjk05/kaenpesa-tu...


Seuran uusimmat