E1 Cobrat-HaU Yhteisjoukkue Mämmiturnauksessa 15.-17.4.2017
Julkaistu: 18.04.2017 00.00

E1 Cobrat-HaU Yhteisjoukkue Mämmiturnauksessa 15.-17.4.2017

Saavuimme Piispalaan lauantaina iltapäivällä, hyvissä ajoin ennen ensimmäistä otteluamme joka pelattiin Tampereen Tapparan Terävät joukkuetta vastaan klo.17.15. Vierasjoukkueessa oli kookkaita ja hyvin luistelevia pelaajia. Peli oli tasaista, ja molempien joukkueiden maalivahdeilla oli tasaisesti torjuntoja pelin päätteeksi. Ottelun jälkeen joukkueemme ohjelmassa oli iltapala ja lätynpaistoa rantasaunalla muiden joukkueiden kanssa.

Sunnuntaina joukkueemme heräsi hyvin levänneenä klo.8.00 aamuveryttelyyn valmentajiemme johdolla, tämän jälkeen kävimme tukevalla aamupalalla. Ensimmäinen pelimme oli Kemin Lämäreitä vastaan klo.12.15, odotimme pelistä tasaista, mutta joukkueemme oli paremmin valmistautunut peliin ja hyvällä liikkeellä pelissämme oli paljon positiivista ja iloista menoa.

Seuraava peli pelattiin Laitilan Lajya vastaan klo. 14.45. Peli oli jälleen hyvin tasaista, kuten hyvätasoisen turnaukseen kuuluukin. Päivän päätteeksi ohjelmassa oli henkilökohtaista opastusta laukaisuun ja luisteluun Breakaway-keskuksessa. Illan päätteeksi joukkueemme kävi vielä kylpylässä ja iltapalla.

Maanantaina heräsimme klo.6.40, koska ensimmäinen pelimme alkoi klo.8.30. Vierasjoukkueena oli Haapajärven Kiilat, pelin jälkeen olimme edelleenkin tappiotta ja viimeinen pelimme turnauksessa olisi turnauksen finaalipeli. Pelimme jälkeen alkavasta Tampereen Tappara Ketterät - Laitilan Lajy pelistä selvisi voittajana finaalipeliin Tampere.

Finaalipeli alkoi klo.15.30. Hallinvalot sammutettiin, kuuluttajat kuuluttivat vierasjoukkueena pelissä pelanneen Tampereen Tapparat Ketterät joukkueen ensin kentälle. Tämän jälkeen tulivat Cobrat räiskyvalojen loistaessa kentälle. Kun joukkueet olivat kentällä hallissa keskityttiin kuuntelemaan Maamme-laulu. Peli käynnistyi joukkueelta hyvin, mutta vastustaja pääsi tekemään ensimmäisen maalin. Joukkueemme pelasi hyvällä asenteella ja tuli tasoihin ja voitti ansaitusti finaalipelin.

Kaikki ottelumme oli seurattavissa live lähetyksinä. Kotijoukot olivatkin järjestäneet kisastudioita ja yhdessä seuranneet pelejämme. Jännittäviä hetkiä oli koettu kotikatsomossakin.

Joukkueemme koostui Oulaisten Cobrien ja Haapaveden Urheilijoiden Hockey Huskien E1 joukkueiden sarjapelaajista. Molemmista joukkueista oli mukana 5 pelaajaa. Yhteisvahvuus joukkueessa oli 9 + 1.

Haapaveden pelaajat;

Erhamo Niklas, Junnonaho Joni, Makkonen Adalmiina, Makkonen Alisa, Saaranen Elias

Oulaisten pelaajat;

Aho Julius, Hamari Daniel, Ollila Ville, Perkkiö Santeri, Sipilä Arttu

Valmentajat;

Ollila Toni ja Perkkiö Teo

Turnaukseen osallistui joukkueita seitsemältä eri paikkakunnalta,Haapajärvi (Kiilat), Haukipudas (Ahmat Valkoinen), Kemi (Lämärit), Laitila (LaJy Red), Oulainen (Cobrat), Tampere (Tappara Ketterät, Tappara Terävät) ja Tarvasjoki (TarU).

A-lohkossa pelasivat Tappara Ketterät, TarU, Kiilat, Ahmat

Tappara Ketterät - Kiilat 3 - 1

TarU - Ahmat Valkoinen 5 - 3

TarU - Tappara Ketterät 4 - 5

Ahmat Valkoinen - Kiilat 2 - 8

Kiilat - TarU 6 - 0

Ahmat Valkoinen - Tappara Ketterät 2 - 5

B-lohkossa pelasivat Tappara Terävät, LaJy, Cobrat, Lämäri

Tappara Terävät - Cobrat 2 - 4

LaJy Red - Lämärit 5 - 2

LaJy Red - Tappara Terävät 6 - 3

Lämärit - Cobrat 1 - 10

Cobrat - LaJy Red 3 - 2

Lämärit - Tappara Terävät 8 - 3

Välierät

TarU - Tappara Terävät 2 - 5

Lämärit - Ahmat Valkoinen 3 - 2

Cobrat - Kiilat 5 - 3

Tappara Ketterät - LaJy Red 1 - 0

Sijoituspelit

Sijat 7-8; TarU - Ahmat Valkoinen 5 - 2

Sijat 5-6; Tappara Terävät - Lämärit 3 - 5

Sijat 3- 4; Kiilat - LaJy Red 8 - 1

Sijat 1-2; Cobrat - Tappara Ketterät 3 - 2

Seuran uusimmat