Olvi Youth Hockey tournament 14.-16.4.2017
Julkaistu: 18.04.2017 00.00

Olvi Youth Hockey tournament 14.-16.4.2017

Cobrat E2-joukkue Olvi Youth Hockey-turnauksessa Mikkelissä 14.–16.4.2017

Cobrat E2-06 joukkue pelasi pääsiäisenä Mikkelissä kovan kansainvälisen kutsuturnauksen, jossa osallistujia oli Venäjältä, Tshekeistä ja Slovakiasta, kovien kotimaisten joukkueiden lisäksi. Turnauksen alkuasetelmat Cobrien osalta oli, että lähdettiin hakemaan todella kovia vastustajia, jotta voidaan mitata joukkueen osaamista ääriolosuhteissa.

Turnauksen ehdoton ennakkosuosikki oli SKA Pietarin joukkue, joka jo nimensä perusteella oli pelkoa herättävä. Cobrien avausottelussa perjantaina tuli vastaan juuri SKA, joka ylivertaisella pelillä päihitti Cobrien matkasta väsyneet pojat lukemin 9-0. Perjantailta muistiin painuvin tapahtuma oli turnauksen avajaiset, jossa soi osallistuvien joukkueiden maiden kansallishymnit. Lisäksi avausottelu pelattiin Mikkelin Ikiomalla areenalla, jossa Mikkelin Jukurit pelaavat Liigapelinsä.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa Cobria vastaan luisteli HIFK Helsingistä ja entisten ja nykyisten liigapelaajien poikia pursuava joukkue takoivat taululle lukemat 2-11 Joakim ja Jonatan Hirschovitsien johdolla. Pelin alussa Cobrat taistelivat ensimmäisen 10 minuuttia tasapäisesti pelin hallinnasta ja esittivät joidenkin arvioiden mukaan turnauksen parasta peliään.

Päivän toisessa ottelussa vastaan tuli Sparta Prahan joukkue Tshekeistä ja loppulukemat taistelun jälkeen Spartalle 9-1.

Edellisistä päivistä suivaantuneina Cobrat kohtasivat sunnuntaina KooKoo:n Kouvolasta ja rajun taistelun jälkeen lukemat KooKoolle 2-7. Ottelussa tuli Cobrille pari loukkaantumista ja sairaalakäyntikin yhdelle pelaajalle. Tämä kuvastaa paljon, kuinka lataantuneita pojat peliin olivat. Lohko sijoitus Cobrille viides. Sunnuntain viimeinen ottelu oli sijoitusottelu sijoista 9-10. Vastaan tuli Järvenpään Haukat, joka oli toisen lohkon viides. Ottelu olisi ollut voitettavissa, mutta pitkän turnauksen aiheuttama väsymys paistoi Cobran poikasten pelistä ja lopputulos Haukoille 8-3.

Lopullinen sijoitus kovassa AAA+ lohkossa oli Cobrille kymmenes, mutta tavoite saavutettiin ja valmennus oli hyvin tyytyväinen poikien peliin. Joka ottelussa painettiin täysillä loppuun asti yhtään löysäämättä vaikka vastustajat olivat todella kovia. Jälkeenpäin arvioiden Cobrien alkulohko oli kovempi kuin toinen ja tästä osoituksena turnauksen finaalissa pelasivat Cobrien alkulohkossa olleet SKA Pietarista ja HIFK Helsingistä. Ratkaisu finaalissa tuli vasta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen ja SKA Pietari voitti pelin lukemin 3-2.

Cobrat E2-06 kiittää päättyneestä kaudesta kaikkia tukijoitaan ja ensi kaudella kohti uusia kovia haasteita!

Seuran uusimmat