Girls Hockey Day
Julkaistu: 01.09.2017 00.00

Girls Hockey Day

  1. GHD - Girls Hockey Day

- tyttöjen oma jääkiekkotapahtuma!

LA 7.10.2017 klo. 14:00 – 15:00

Jäähalli, Kotimarjalankatu, 86300 Oulainen

Tapahtuman järjestäjänä Cobrat

Kaikki tytöt ympäri Suomen pääsevät kokeilemaan jääkiekkoa harrastuksena Jääkiekkoliiton jäsenseurojen järjestämien Girls Hockey Day – tapahtumien myötä. Aikaisempina kausina tapahtumassa on ollut mukana yli 60 seuraa ympäri Suomen. Suomen GHD-tapahtuma on osa kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF lanseeraamaa GirlsHockey Weekend -

7.-8.10.2017. Seurojen tyttökiekkopäivät halutaan kohdistaa yhdelle viikonlopulle, jotta tapahtumalle ja tyttökiekolle saataisiin mahdollisimman suuri näkyvyys ja sitä kautta paljon uusia tyttöjä innostumaan jääkiekosta.

”GHD” on kaiken ikäisille tytöille tarkoitettu tyttökiekkotapahtuma, jossa esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä. Tapahtuma opettaa reilua peliä, urheilullisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä tarjoten samalla tietoa harjoitusmahdollisuuksista paikallisessa seurassa.

Urheilutaitojen lisäksi tarvittavat sosiaaliset taidot kehittyvät joukkuelajia harrastaessa ja ryhmän pelisääntöjen noudattaminen kasvattaa niin lapsia kuin aikuisiakin kunnioittamaan omaa yhteisöä ja sen arvoja. Urheiluseurassa harrastaminen antaa lapsille esimerkkiä urheilullisesta elämäntavasta ja oman seuran valmentajien kertomana niin terveelliset ruokailutottumukset kuin pelitaktiikatkin uppoavat lapsiin ja nuoriin.

Mukaan tyttökiekkotapahtumaan tarvitset seuraavat:

Luistimet (myös taitoluistimet käyvät)

Kypärä jossa on kasvot suojaava ristikko

Kaulasuoja

Maila (mailan pituuden yleismitta: luistimet jalassa leukaan saakka)

Hanskat (toppahanskatkin käyvät)

Juomapulloja kiinnittäkää kypärän otsaan nimilappu (esim. teipillä)

Tervetuloa myös täydessä pelivarustuksessa (jos sinulta sellainen löytyy)!

Yhteystiedot:

Jussi Rissanen Tyttökiekkovastuuhenkilö

050 3219480

jussi.rissanen@mhy.fi


Vladimir Kolek

Cobrat valmennuspäällikkö

0400 256956

v.kolek@baari.net

Seuran uusimmat