Miten aloittaa harrastus?
Julkaistu: 11.07.2023 14.00

Miten aloittaa harrastus?

Cobrissa on mahdollista harrastaa jääkiekkoa kaiken ikäisten tyttöjen ja poikien.

Kaudella 23-24 joukkueita muodostuu seuraaville ikäluokille:

- U8 (2016/2017 syntyneet)

- U9 (2015 syntyneet)

- U11 (2013/2014 syntyneet)

- U12 (2012 syntyneet)

- U14 (2010 syntyneet)

Kaikkiin joukkueisiin mahtuu lisää pelaajia. Kaikki kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmennuspäällikkö Janne Vuotiin puhelimella 0400747106 tai sähköpostilla janne.vuoti@kotinet.com.

Joukkuetoiminnan lisäksi on mahdollista osallistua Leijona- Kiekkokouluun ja Easy Hockey- kiekkokerhoon. Näistä tarkemmin alla.

- Leijona-Kiekkokoulu (LKK) on tarkoitettu kaikille 4-8 -vuotiaille (2015-2019 syntyneet) tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta ja luistelusta. Leijona-Kiekkokoulussa opetellaan luistelua ja kiekonkäsittelyä mukavassa ryhmässä hauskojen pelien ja leikkien avulla. Mukaan voi tulla myös hieman vanhemmat lapset sovitusti.

- Easy Hockey on tarkoitettu kaikille jääkiekosta kiinnostuneille alakouluikäisille tytöille ja pojille, jotka eivät ole mukana jääkiekon joukkuetoiminnassa. Jäällä tekeminen keskittyy peleihin rennolla ja hauskalla otteella.


Ilmoittautuminen avataan Kiekkokouluun ja Easy Hockey kerhoon elokuun aikana!

MITÄ HARRASTAMINEN COBRISSA MAKSAA?

Kiekkokoulu ja Easy Hockey kerho on osallistujille ilmaista toimintaa.

Joukkuetoiminnassa olevilla on käytössä kuukausimaksut, jotka U8 ikäisillä ovat n. 40 euroa kuukaudessa (kahdet harjoitukset viikossa) ja U14 ikäisillä n.80 euroa kuukaudessa (3-4 harjoitukset viikossa). Muiden joukkueiden maksut ovat tästä välistä. Maksuista pääosa menee jäävuorojen kattamiseen ja loput joukkueen toiminnan pyörittämiseen esim. otteluiden osalta. Tähän lisäksi tulee tietysti mahdolliset varustehankinnat sekä pakolliset pelipassi- ja vakuutusmaksut. Joka tapauksessa maksut vuoden osalta korkeintaan muutamia satoja euroja. Hyvin edullisesti voi siis Cobrissa jääkiekkoa harrastaa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä!